Video: Očkování a zdravotní péče na Bali

Které očkování budu potřebovat na Bali? Jak je to s pojištěním?

Jaká je bezpečnost na Bali? Hrozí mi tam něco?

Tak už máte letenku a nyní plánujete co a jak na Bali? A jak je to tam asi se zdravotní péčí a co třeba očkování? A nemůže se vám tam něco stát? To víte…

 
Známe své lidi a víme jak to většinou dopadne… Jdete do Opičího chrámu, vidíte roztomilé opičky, hned se s nimi chcete kamarádit, ale oni mají jiný názor… kousnou vás a co teď? Očkování proti vzteklině nemáte a ani netušíte, kde je nejbližší nemocnice a začnete panikařit. Ale to určitě nebudete, pokud se podíváte na video. 

V první řadě – očkování na Bali, ani do dalších indonéských zemí, není povinné! Mezi doporučené (a Váš větší komfort z cestování) patří proti:

  1. břišnímu tyfu
  2. žloutence typu A
  3. a někdy i proti vzteklině

A než poběžíte k doktorovi a necháte se naočkovat, tak si na našem webu přečtěte  Jak je to s očkováním na Bali nebo nás přímo kontaktujte.
 
A doufám, že už se díváte i po cestovním pojištěním. A proč? Protože jsou věci, které neovlivníte a BEZ POJIŠTĚNÍ se nikam nejezdí! A tak je zde dnešní BONUS v příloze pro vás – balíček s pojištěním od Generali Česká pojišťovna, který nikde jinde nenajdete. Cestovní pojištění léčebných výloh včetně onemocnění COVID – 19, storna zájezdu a služeb za 990,- CZK.

A pokud nám nevěříte, tak se klidně podívejte i jinam… stejně se k nám vrátíte, protože toto je prostě nejlepší, co můžete mít.

Plánujete cestu do Indonésie a nevíte, jak na to? Pro více výletů a zájezdů kontaktujte naši specialistku Adu Tzonevu. 

O Autorovi - Ada Tzoneva

Adě se cestování stalo osudovým již během studií na Univerzitě Karlově, kdy 2 roky žila a studovala v Brazílii a půl roku v Portugalsku. Svou zatím poslední velkou cestu podnikla po dokončení studií, kdy strávila několik měsíců v Indonésii, která ji naprosto očarovala.

Mohlo by se Vám líbit…