Tipy: Bali – očekávání ráje vs. realita

Zavřete na chvilku oči – a co vidíte? Bílé písky, blankytnou, teplou vodu a nad vámi sklánějící se palmu, pod kterou pijete kokosový drink s papírovým slunečníkem?
 
Tak to nás moc mrzí, ale máme zprávu, kterou asi nečekáte… až na malé výjimky jsou pláže na Bali lehkým zklamáním!
 
Počkat … že vám toto ještě nikdo neřekl? Tak to máte štěstí, že jste na nás narazili! Vážíme si našich klientů a jednáme vždy na rovinu, bez lží a falešných příslibů. Proto se nebojíme jít s pravdou ven. 
 
Naše zkušenosti s plážemi na Bali jsme shrnuli do krátkého článku.

  • pláže na Bali – realita vs. skutečnost,
  • kde jsou „ty krásné pláže” z katalogu CK,
  • jak je to s plasty ve vodě během období dešťů,
  • skryté pláže a kde je najít,
  • naše zkušenosti a tipy nasbírané za posledních 10 let na Bali.

Proč byste tedy měli na Bali letět, když tam nejsou ty krásné pláže všude podél pobřeží? Protože je Bali ideální místo, kde zkombinovat relax a poznávání unikátní kultury!

 

Pokud vás ale tato skutečnost neodradila, máme pro vás malý bonus – článek z blogu Život na Bali JE BALI PAST NA TURISTY? Proč někdo ji miluje a jiný nenávidí?

Stále ale nekončíme, ani zdaleka. 🙂 

P.S. Pro ty z vás, kteří toužíte po kýčovitých plážích, tak na Bali nejezděte a vyrazte raději na MaledivyMauriciusZanzibar atd… 

Chcete si půjčit karavan/obytný vůz, ale nevíte jak na to? Porovnejte karavany po celém světě zdarma, snadno a rychle. To vše ve 33 zemích od 60 společností. Více info na pronájmy karavanů.

O Autorovi - Ada Tzoneva

Adě se cestování stalo osudovým již během studií na Univerzitě Karlově, kdy 2 roky žila a studovala v Brazílii a půl roku v Portugalsku. Svou zatím poslední velkou cestu podnikla po dokončení studií, kdy strávila několik měsíců v Indonésii, která ji naprosto očarovala.

Mohlo by se Vám líbit…