Tipy: 3 místa, která na Bali raději vynechat nebo udělat jinak

Určitě jste už slyšeli o mnoha místech, kam na Bali. „Top místa Bali”, „Instagramové Bali”, „Věci, co na Bali nevynechat”…a tak podobně.
 
Řekl vám ale už někdo, kam se ROZHODNĚ NEVYDÁVAT – nebo spíš, V KTERÝ ČAS URČITĚ NE? Co s klidem na duši můžete vypustit a ještě uděláte dobře?
 
I my jsme jezdívali na profláklá místa a pak jsme byli zklamaní, ale dá se tomu předejít. Třeba když jsme jeli k chrámu Uluwatu na západ slunce se podívat na Kecak tanec. Vzali jsme batoh a vyrazili. Po vstupu do chrámu nám opičky sebrali brýle z hlavy… tak jsme je museli ukecávat a vyměnit je za banány. Ty jsme pak za draho koupili od pohotového staříka, který „náhodou” byl poblíž a „náhodou” měl banánky na prodej.

Pak jsme se posadili do amfiteátru na Kecak tanec spolu s dalšími minimálně 1000 lidmi. No a jelikož jsme se posadili moc dopředu, tak jsme byli začouzení od ohnivých pochodní… A o cestě zpět ani nemluvím…

Všech těch tisíc lidí mělo své auto a chtěli také zpět do hotelu… táhli jsem se minimálně 2 hodiny zpátky (místo 30 min)… Tenhle večer bych klidně z dovolené vymazala.
 

Rozhodli jsme se Vám pomoc s článkem

Chcete si půjčit karavan/obytný vůz, ale nevíte jak na to? Porovnejte karavany po celém světě zdarma, snadno a rychle. To vše ve 33 zemích od 60 společností. Více info na pronájmy karavanů.

Ušetříme vás špatné nálady na místě a poradíme jak si i ta nejprofláklejší místa užít, nebo kterým se raději opravdu vyvarovat.

EXTRA BONUS:
Pokud chcete opravdové zážitky a málo lidí, tak si po dlouhých večerech můžete přečíst článek: Málo známé pláže na Bali„. Napsali jsme jej speciálně pro vás, tak si ho zatím nechte jen pro sebe.
 
Určitě také koukněte na NÁŠ BLOG Chci na cesty a tomuto tématu věnovaný článek.
 
Od nás to je zase všechno 🙂 A pokud chcete zjistit více, neváhejte nás kontaktovat přímo!

O Autorovi - Ada Tzoneva

Adě se cestování stalo osudovým již během studií na Univerzitě Karlově, kdy 2 roky žila a studovala v Brazílii a půl roku v Portugalsku. Svou zatím poslední velkou cestu podnikla po dokončení studií, kdy strávila několik měsíců v Indonésii, která ji naprosto očarovala.

Mohlo by se Vám líbit…