Video: Maledivy speciál – rady od A do Z

Kdy je letět na Maledivy? Jak vybrat resort? Kdy je to nejlevnější?

Jak je to se stravováním?

Máme tu pro vás super speciál o Maledivách. Myslíte si, že jsou drahé a není tam co dělat? Tak z tohoto omylu vás rychle vyvedeme. 

Šnorchlování na korálových útesech, s mantami a žralokem velrybím, rybaření, parasailing, tenis i badminton, hraní minigolfu, kulinářské zážitky a spousta aktivit i pro děti.
 
Jdete do toho taky? Tak si nechte poradit v našem videu.
 
Dozvíte se:

  • kdy letět na Maledivy
  • kdy je to nejlevnější
  • jak si vybrat resort
  • chci ten domeček nad vodou – plusy a mínusy
  • stačí polopenze nebo musím mít all inclusive?

Plánujete cestu na Maledivy či Srí Lanku a potřebujete poradit, jak na to? Pro více výletů a zájezdů kontaktujte naši specialistku Věrku Kusou.

Po svatbě chcete být sami na bílé pláži a užít si ten pravý luxus a na svatební cestu vzpomínat ještě dlouho. Inspiraci právě pro vás máme v dalším krátkém videu.
 
Ne každý prodal dům, aby si mohl na Maledivách zaplatit tu vilu z billboardů. Ale abyste věřili, že i taková místa jsou, tak se podívejte na video o Milaidhoo Island.
 
Unavuje vás odbavování a čekání na letadlo v odletových halách? Udělejte si to jinak! A jak? Poradí Vám specialisté z letiště ve videu Jak se na letišti vyhnout frontám a užít si soukromí.
 
Teď už jen zarezervovat dovolenou v ráji a můžete vyrazit!

O Autorovi - Věra Kusá

Věrka žije střídavě v Čechách a na Srí Lance, kam se poprvé dostala jako turista a začala se zabývat místní kulturou. Ve volném čase cestuje, poslouchá hudbu a jezdí na lyžích.

Mohlo by se Vám líbit…

Tipy: Relax a zážitky na Maledivách

Tipy: Relax a zážitky na Maledivách

Maledivy, tvoří tisíce ostrovů a ostrůvků, a ty nenabízí jen odpočinek pod palmami vrhajícími stín na bělostný písek, ale také odpočinek aktivní, díky kterým si můžete pobyt v ráji užít na 100%