Video: ANGLIE v obytném voze – detailní ITINERÁŘ + interaktivní MAPA

Rádi byste procestovali VELKOU BRITÁNII (ANGLII) v obytném voze?

Hledáte místa, kde můžete kempovat a super interaktivní mapu, která vás po zemi provede? Pak dál nehledejte a koukněte na naše video!

O Autorovi - Go2 Camper

Go2 Camper – první český srovnávač a online rezervační systém na pronájem obytných vozů po celém světě. 5 kontinentů, 33 zemí, 60 autopůjčoven, 513+ modelů. Kompletně v češtině!

Ahoj cestovatelé,

Rádi byste procestovali Anglii v obytném voze? Na našem webu Go2 Camper na adrese pronajmy-karavanu.cz si můžete porovnat nabídky obytných aut nejen v Anglii ale po celém světě a rovnou si je rezervovat. Vše kompletně v češtině, s platbou v českých korunách a na český účet.

Nevíte, jakou trasu si pro cestování po Anglii vybrat?
Připravili jsme si pro Vás itinerář na dvoutýdenní okruh po těch nejzajímavějších místech Anglie.

Vaše putování začíná i končí v Londýně a na cestě poznáte to nejlepší z přírodního a kulturního dědictví Anglie. Po prohlídce Londýna se vydáte na jih, kde uvidíte majestátní středověký hrad Leeds, slavné bílé křídové útesy a nasajete atmosféru pulzujícího pobřežního města Brighton.

Během putování se zastavíte u mystického Stonehenge a v lázeňském městě Bath, než se vydáte do přístavního Bristolu. Zde můžete ochutnat typické fish and chips, které pak ideálně zapijete pintou piva v jednom z mnoha zajímavých lokálních podniků.

Podíváte se také severněji – do Manchesteru. Do oblasti, odkud se rozšířila průmyslová revoluce. Jeho centrum, je dokonce na seznamu UNESCO, a zapůsobí na vás svými kanály a červenými cihlovými stavbami. Z ruchu města se vydáte opět do nádherné přírody Jezerní oblasti, kde vás čeká mnoho procházkových i cyklistických tras. Můžete zde vyšplhat na nejvyšší anglickou horu Scafell Pike, nebo se nechat svézt tradičním parníkem na jednom z 60 jezer.

Cestou zpět do Londýna na vás po cestě čeká město s bohatou římskou a vikingskou historií York, středověký hrad Warwick a malebný Stratford nad Avonou – rodiště Williama Shakespeara. Poslední zastávka vašeho výletu bude město Oxford, kde se nachází jedna z nejprestižnějších a nejstarších univerzit na světě.

Kompletní itinerář spolu s interaktivní mapou najdete na našem webu GO2 CAMPER na adrese pronajmy-karavanu.cz. Je to jediný web svého druhu v České republice a funguje podobně jako Booking.com. Můžete si zde pronajmout obytný vůz ve více než 33 zemích světa od více než 60 autopůjčoven.

Budeme se na vás těšit.

Go2 Camper – Karavany po celém světě

Mohlo by se Vám líbit…