Video: NIZOZEMÍ + BELGIE v obytném voze – detailní ITINERÁŘ + interaktivní MAPA

Rádi byste procestovali NIZOZEMSKO A BELGII v obytném voze?

Hledáte místa, kde můžete kempovat a super interaktivní mapu, která vás po zemi provede? Pak dál nehledejte a koukněte na naše video!

O Autorovi - Go2 Camper

Go2 Camper – první český srovnávač a online rezervační systém na pronájem obytných vozů po celém světě. 5 kontinentů, 33 zemí, 60 autopůjčoven, 513+ modelů. Kompletně v češtině!

Ahoj cestovatelé,

Rádi byste procestovali Nizozemsko a Belgii v obytném voze? Na našem webu Go2 Camper na adrese pronajmy-karavanu.cz si můžete porovnat nabídky obytných aut nejen v NizozemskU a Belgii ale po celém světě a rovnou si je rezervovat. Vše kompletně v češtině, s platbou v českých korunách a na český účet.

Nevíte, jakou trasu pro putování Beneluxu vybrat?

Vaše dobrodružství začne v hlavním městě Amsterdamu. Zde vám doporučujeme strávit alespoň 1 den, kde můžete navštívit například zdejší muzeum s Rembrandtovou Noční hlídkou, galerii Vincenta van Gogha, vyhlášenou čtvrť červených luceren nebo proslulé cofee-shopy. Dalšími zastávkami po cestě na jih posléze budou Ultrecht a Haag. Zde vás přivítá gotická architektura z 16. století. Děti i dospělé pak jistě potěší návštěva zdejšího zábavního parku s miniaturami holandských památek.

Zavítáte také do Delftu a Rotterdamu. Delft je proslulý keramickým průmyslem a výrobou piva. No a v Rotterdamu zase prozkoumáte jak poválečnou, tak moderní architekturu. Kousek od Rotterdamu navštivte i vesničku Kinderdijk, která je díky svým ikonickým mlýnům na seznamu UNESCO.

Následně se přesunete do Belgie. První zastávkou budou Antverpy. Tady si na chvíli odpočiňte a navštivte jednu z mnoha vyhlášených kaváren. Pro nadšence je tu i muzeum moderního umění. Po Antverpách se vydejte do města čokolády – do Brugg. Zde ochutnáte belgické vafle, anebo čokoládu v jedné ze zdejších čokoládoven. Než vyrazíte směrem do Bruselu, navštivte ještě přímořské městečko Ostende a kulturní centrum Gent. V Bruselu si pak nechte aspoň den na návštěvu Atomia a na fotografii s ikonickou sochou čůrajícího chlapečka.

Kompletní itinerář spolu s interaktivní mapou najdete na našem webu GO2 CAMPER na adrese pronajmy-karavanu.cz. Je to jediný web svého druhu v České republice a funguje podobně jako Booking.com. Můžete si zde pronajmout obytný vůz ve více než 33 zemích světa od více než 60 autopůjčoven.

Budeme se na vás těšit.

Go2 Camper – Karavany po celém světě

Mohlo by se Vám líbit…