Video: FRANCIE v obytném voze – detailní ITINERÁŘ + interaktivní MAPA | Travel Akademie

Video: FRANCIE v obytném voze – detailní ITINERÁŘ + interaktivní MAPA

Rádi byste procestovali FRANNCII v obytném voze?

Hledáte místa, kde můžete kempovat a super interaktivní mapu, která vás po zemi provede? Pak dál nehledejte a koukněte na naše video!

Zajímá vás více o cestování obytným vozem po Francii? Podívejte se na naše rady a tipy, jak na Francie v karavanu.

O Autorovi - Go2 Camper

Go2 Camper – první český srovnávač a online rezervační systém na pronájem obytných vozů po celém světě. 5 kontinentů, 33 zemí, 60 autopůjčoven, 513+ modelů. Kompletně v češtině!

Ahoj cestovatelé,

Rádi byste procestovali Francie v obytném voze? Na našem webu Go2 Camper na adrese pronajmy-karavanu.cz si můžete porovnat nabídky obytných aut nejen ve Francii, ale po celém světě a rovnou si je rezervovat. Vše kompletně v češtině, s platbou v českých korunách a na český účet.

Nevíte, jakou trasu pro putování po Francii vybrat?

Připravili jsme si pro vás itinerář na trasu z Marseille, při které projedete to nejlepší z francouzské riviéry.

Po prohlídce Marseille vás čekají nejen malebná přístavní městečka francouzské riviéry, ale také divoká příroda kaňonu Calenques a skvělé koupání a šnorchlování na skrytých plážích. Zastavíte se v elegantním a luxusním Saint Tropez a na vlastní oči uvidíte slavnou filmovou četnickou stanici. Poslední úsek po francouzské riviéře pak vede nad útesy s nádhernými výhledy na oceán do městečka Menton, známého citronovým vínem a limoncellem. Při návratu do Marseille se zastavíte v Cannes a Nice, projdete se po pomyslném červeném koberci a zamáváte trajektům mířícím na nedalekou Korsiku.

Kompletní itinerář spolu s interaktivní mapou najdete na našem webu GO2 CAMPER na adrese pronajmy-karavanu.cz. Je to jediný web svého druhu v České republice a funguje podobně jako Booking.com. Můžete si zde pronajmout obytný vůz ve více než 33 zemích světa od více než 60 autopůjčoven.

Budeme se na vás těšit.

Go2 Camper – Karavany po celém světě

Mohlo by se Vám líbit…