Video: ITINERÁŘ Srí Lanka a Maledivy s českým průvodcem

Věrka vám představí jeden z našich nejlepších zájezdů na Srí Lanku a Maledivy.

Kombinace dvou zemí je velmi oblíbená a stačí vám na to pouze 14 dní.

Věrka na Srí Lance žije už 8 let, odzkoušela vše možné i nemožné, jak sama tak se svojí místní rodinou.

Tento itinerář je perfektní volbou pro ty z vás, kteří si rádi dopřejete cestování s českým průvodcem a chcete zemi a její kulturu poznat do hloubky. Nemluvíte třeba dobře anglicky, nebo se chcete co nejvíc dozvědět od čecha, který v zemi žije? Rádi potkáte podobně naladěnou partu lidí, zažijete srandu a v neposlední řadě se nechcete stresovat nebo nemáte čas si sami zařizovat letenky, víza, ubytování, dopravu a program na místě.

Na zájezdech s českým průvodcem se na Srí Lance potkáte s Věrkou nebo s kolegyněmi Bárou a Helenkou. Všechny na Srí Lance dlouhodobě žijí a troufáme si tvrdit, že za ta léta perfektně porozuměly místní mentalitě a kultuře.

Zájezd je připraven pro 8 osob a můžete letět jak z Prahy, tak z Vídně. Většina našich zájezdů je s leteckou společností Emirates nebo Qatar airways s odletem z Prahy odpoledne, přestup buď v Dubaji a nebo v Qatarské Doze. Přestupy jsou kolem 2-3 hodin. Ubytování během celého okruhu je s polopenzí, proto máte vždy snídaně a večeře v hotelu. Na obědy se zastavíte v některé z místních restaurací během celodenních výletů.

Takže na co se můžete těšit? To zjistíte ve videu! 🙂

________________________________________________
Zavolejte Věrce na tel. číslo: +420 222 317 874 a nebo napište mail: vera.kusa@ckgo2.cz

Koukněte na naši specializovanou stránku o Srí Lance a Maledivách, kde najdete vše pořebné k naplánování cesty:
https://www.maledivy-sri-lanka.cz/

O Autorovi - Věra Kusá

Věrka žije střídavě v Čechách a na Srí Lance, kam se poprvé dostala jako turista a začala se zabývat místní kulturou. Ve volném čase cestuje, poslouchá hudbu a jezdí na lyžích.

Mohlo by se Vám líbit…