Video: ISLAND v obytném voze – detailní ITINERÁŘ + interaktivní MAPA

Rádi byste procestovali Island v obytném voze?

Nevíte, jakou trasu pro putování po Islandu vybrat?

Chcete si půjčit karavan/obytný vůz, ale nevíte jak na to? Porovnejte karavany po celém světě zdarma, snadno a rychle. To vše ve 33 zemích od 60 společností. Více info na pronájmy karavanů.

O Autorovi - Go2 Camper

Go2 Camper – první český srovnávač a online rezervační systém na pronájem obytných vozů po celém světě. 5 kontinentů, 33 zemí, 60 autopůjčoven, 513+ modelů. Kompletně v češtině!

Ahoj cestovatelé,

Rádi byste procestovali Island v obytném voze? Na našem webu Go2 Camper na adrese pronajmy-karavanu.cz si můžete porovnat nabídky obytných aut nejen na Islandu, ale po celém světě a rovnou si je rezervovat. Vše kompletně v češtině, s platbou v českých korunách a na český účet.

Nevíte, jakou trasu pro putování po Islandu vybrat?

Připravili jsme pro Vás itinerář, podle kterého projedete ostrov kolem dokola a během 2 týdnů uvidíte z Islandu to nejlepší.
Karavan si vyzvednete buď na letišti v Keflavíku nebo v Reyjkjavíku a nejdříve navštívíte věhlasnou geotermální obast Golden Circle, známou především gejzíry a ikonickým vodopádem Gullfoss. V dalších dnech se vykoupete v horkých pramenech, projdete se stezkami národního parku ke krásným vodopádům a navštívíte krajinu majestátních fjordů, v jejichž záhybech se krčí malá městečka. Vydáte se také na plavbu za pozorováním velryb a pořídíte si fotky úžasných přírodních scenérií. A na závěr se podíváte dokonce i k sopce.

Kompletní itinerář spolu s interaktivní mapou najdete na našem webu GO2 CAMPER na adrese pronajmy-karavanu.cz . Je to jediný web svého druhu v České republice a funguje podobně jako Booking.com. Můžete si zde pronajmout obytný vůz ve více než 33 zemích světa od více než 60 autopůjčoven.

Budeme se na vás těšit.

Go2 Camper – Karavany po celém světě

Mohlo by se Vám líbit…