Video: Jak si levně pronajmout obytný vůz?

Tipy a triky, jak získat karavan levně a výhodně.

Chcete si půjčit karavan/obytný vůz, ale nevíte jak na to? Porovnejte karavany po celém světě zdarma, snadno a rychle. To vše ve 33 zemích od 60 společností. Více info na pronájmy karavanů.

Pronájem obytných vozů po celém světě. Srovnejte a ušetřete!

Pronájem karavanů a obytných vozů po celém světě = 5 kontinentů, 33 zemí, 513+ modelů karavanů.

NEJŠIRŠÍ NABÍDKA V ČR.

Revoluční služba pro všechny, kdo hledají pronájem vhodného obytného vozu po celém světě. Už se nemusíte bát, že naletíte, komunikujte v češtině s jistotou, že rezervovaná služba bude opravdu taková, jakou jste si objednali. Dovolená v obytném voze je vhodná pro mladé páry, rodiny s dětmi i seniory.

CO GARANTUJEME
– nejlepší ceny na českém trhu s možností srovnat vše online
– největší výběr na českém trhu
– dlouholeté zkušenosti s pronájmy vozů v různých destinacích
– stabilita a zázemí české firmy
– domluvíte se

S GO2 CAMPER si můžete porovnat a zajistit pronájem obytného vozu až ve 33 zemích po celém světě, mimo jiné: Česko, Portugalsko, Island, Španělsko, Francie, Itálie, Norsko, Nový Zéland, Austrálie, ale i Peru, Argentina, Namibie, Japonsko a další.

Podívejte se k nám na web GO2 CAMPER na adrese pronajmy-karavanu.cz, což je největší český srovnávač karavanů po celém světě.
Pronájem obytňáku se tu vyplatí víc než shánění ubytování, která mohou být často vyprodaná a drahá. Získáte navíc maximální volnost pohybu a nejste vázaní rezervovaným ubytováním.

Nezapomeňte se také podívat na nabídku obytných vozů u nás na webu! Nebo se na detaily rovnou zeptejte Froda.
Přejeme šťastné plánování vaší dovolené!

O Autorovi - Go2 Camper

Go2 Camper – první český srovnávač a online rezervační systém na pronájem obytných vozů po celém světě. 5 kontinentů, 33 zemí, 60 autopůjčoven, 513+ modelů. Kompletně v češtině!

Jak levně zarezervovat karavan, 3+1 rady a tipy

Čau cestovatelé,

dneska pro vás mám 4 tipy, jak můžete získat levnější pronájem karavanu. Tento návod si můžete hned vyzkoušet na našem webu GO2 CAMPER na adrese pronajmy-karavanu.cz, což je největší český srovnávač karavanů po celém světě.

A teď pojďme na ty 4 rady, jak levně zarezervovat karavan:

Zaprvé: Termín pronájmu.

Ceny pronájmu karavanu se během roku liší. V každé destinaci existuje hlavní sezóna, vedlejší sezóna a nízká sezóna. 

Jestli chcete lepší ceny, jeďte mimo hlavní sezónu – tam jsou totiž ceny nejvyšší. Ta hlavní sezóna bývá nejčastěji v létě. 

Podstatně nižší ceny jsou ve vedlejší sezóně. Ta bývá nejčastěji na jaře a na podzim. Jedná se například o duben, květen, září a říjen. Počasí ještě fajn, ale ceny už jsou podstatně nižší. 

No a jestli chcete ty úplně nejnižší možné ceny, tak ty najdete v zimě – u evropských destinací třeba leden, únor. Pokud ty destinace tedy nemají lyžařské areály, to jsou pak ceny vysoké. Dobrým příkladem je Island. Tam jsou ceny nejnižší právě v zimě. Jasně, je tam chladno, ale běžně se tam jezdí i v tomhle období. Můžete vidět polární záři a poznat to tam z jiného úhlu pohledu. A levně! 

Pozor, Austrálie a Nový Zéland mají zimu během našeho léta a léto během naší zimy, takže je to tam přesně obráceně. 

 

Zadruhé: Včasná rezervace.

Hodně půjčoven dělá to, že při včasné rezervaci, například 6 a více měsíců dopředu, dostanete slevu – klidně i 30%. U každé půjčovny je to ale jinak. U některých půjčoven to pak funguje jako u letenek: čím blíž je termín vyzvednutí, tím jsou ceny vyšší. 

Ceny pak také narůstají tím, jak se vozy postupně vyprodávají. Půjčovna jich má k dispozici méně a proto zvyšuje jejich cenu. Je v tom docela věda. 

Pokud tedy víte, že na 100% někam chcete jet a víte plus minus termín, s rezervací zbytečně neotálejte. Pak už to může být jen dražší, anebo dokonce vyprodané.

To hlavní doporučení tedy zní: rezervujte svůj vůz co nejdříve, klidně rok dopředu. Jednak můžete chytnout slevu od autopůjčovny a cena bude nízká, protože je vozů ještě dostatek. Určitě se nevyplatí čekat na poslední chvíli v domnění, že bude nějaký výprodej. Takhle to nefunguje. Obytňáky jsou poptávané zboží, většina se jich vyprodá, a pokud snad nějaký zůstane, dají ho za nejvyšší možnou cenu, protože ví, že si svého klienta stejně najde.

Zatřetí: Vícedenní pronájmy

Obecně u půjčoven platí, že čím déle máte auto pronajaté, tím může být cena nižší. Ta cenová politika je dělaná tak, že při pronájmu například do 14 dnů je cena nejvyšší, na délku 14-21 dní už pak o 5% levnější a na 21 dní a více už třeba o 10% levnější. 

Jen upozorňuji, že my těch půjčoven nabízíme asi 60 a u každé z nich je to jinak, někdo to třeba nemá vůbec. Zkuste si ale cvičně přihodit den dva a podívejte se, jestli se vám to třeba nevyplatí víc. Na Novém Zélandu takto můžete získat třeba až 1 celý den pronájmu navíc zdarma díky této slevě. 

Naopak, pronájmy třeba jen na 3 dny budou nejdražší možné a hodně půjčoven je ani vůbec nenabízí, protože mají nastavenou minimální délku pronájmu třeba na 5, 10, nebo 14 dní. Každá půjčovna to má ale jinak.

 

Začtvrté: Speciální nabídky autopůjčoven

Jasně, i tohle zmíním. Autopůjčovny občas vypíšou nějakou speciální nabídku. Třeba: jeďte na Valentýna a ušetříte 10%. Vyzvedněte v tomhle termínu v Sydney, vraťte zase tehdy a ušetříte 5% atd. 

Nějaké pravidlo pro vypisování těchto akcí ale neexistuje a museli byste si to sledovat průběžně celý rok. Na tohle bych tedy moc nespoléhal a spíš s tím vůbec nepočítal, pokud tomu nechcete věnovat fakt hodně času a úsilí. 

To už je možná lepší nakombinovat ty předchozí body a vyjde vás to lépe. Zmiňuji to tady ale proto, že je to taky způsob jak ušetřit, tak abyste to měli kompletní.

 

Závěrečné shrnutí: 

Jak levně zarezervovat karavan? Jeďte v nízké nebo vedlejší sezóně, ideálně na co nejdéle a rezervujte si obytňák co nejdříve, klidně rok dopředu. Mimo hlavní sezónu jsou ceny nižší a nasčítají se vám tam dodatečné slevy za včasnou rezervaci a dlouhodobý pronájem.

No a to už je ode mě pro dnešek všechno. Pokud se vám video líbilo, dejte nám like a odběr. Nezapomeňte se také podívat na další videa z naší Travel Akademie. Máme tady spoustu rad a tipů na cestování nejen v obytných vozech.

A hlavně se podívejte na náš webový srovnávač na pronájmy karavanů po celém světě GO2 CAMPER. Najdete ho na webu pronajmy-karavanu.cz.

Je to jediný web svého druhu v České republice, je kompletně v češtině a platby probíhají v českých korunách.

Tak ať chytnete karavan co nejlépe! Budeme se na vás těšit!

Go2 Camper – Karavany po celém světě!

 

Autor článku: Tomáš Machálek

 

Mohlo by se Vám líbit…