Video: Portugalsko v obytném voze

Jak si projet Portugalsko v karavanu?

Kde si ho pronajmout?

Chcete si půjčit karavan/obytný vůz, ale nevíte jak na to? Porovnejte karavany po celém světě zdarma, snadno a rychle. To vše ve 33 zemích od 60 společností. Více info na pronájmy karavanů.

Populární destinací pro cestování v obytném voze je Portugalsko

Podívejte se k nám na web GO2 CAMPER na adrese pronajmy-karavanu.cz, což je největší český srovnávač karavanů po celém světě a právě Portugalsko u nás také najdete.

V Portugalsku spolupracujeme se všemi důležitými autopůjčovnami a umíme tak zařídit levný campervan pro 2 mladé cestovatele, ale i velký motorhome pro celou rodinu. Na výběr tady máte totiž z desítek modelů.

Pronájem obytňáku se tu vyplatí víc než shánění ubytování, která mohou být často vyprodaná a drahá. Získáte navíc maximální volnost pohybu a nejste vázaní rezervovaným ubytováním.

Nezapomeňte se také podívat na nabídku obytných vozů u nás na webu! Nebo se na detaily rovnou zeptejte Froda.

Přejeme šťastné plánování vaší dovolené!

O Autorovi - Go2 Camper

Go2 Camper – první český srovnávač a online rezervační systém na pronájem obytných vozů po celém světě. 5 kontinentů, 33 zemí, 60 autopůjčoven, 513+ modelů. Kompletně v češtině!

Ahoj cestovatelé,

populární destinací pro cestování v obytném voze je Portugalsko.

Podívejte se k nám na web GO2 CAMPER na adrese pronajmy-karavanu.cz, což je největší český srovnávač karavanů po celém světě.

V Portugalsku vám dokážeme zařídit levný campervan pro 2 mladé cestovatele, ale i velký motorhome pro celou rodinu. Na našem webu si můžete sami zdarma porovnat desítky modelů.

Nejčastější místa pro vyzvednutí obytňáku v Portugalsku jsou města Porto a Lisabon. Zajímavou volbou ale může být i město Faro na jihu Portugalska. Je to totiž centrum oblasti Algarve, která je známá pro své pláže a surfování.

Případně si můžete auto vyzvednout na jednom místě a vrátit na druhém. Tak například: Začněte dovolenou ve městě Porto, užijte si nejdříve kulturu a gastronomii a pak se vydejte na jih podél pobřeží do oblasti Algarve, kde si na závěr užijete plážovou dovolenou a auto vrátíte ve městě Faro. U autopůjčoven se této variantě říká jednosměrný pronájem a zrovna v Portugalsku je hodně oblíbená.

Jako minimální dobu pronájmu obytňáku bychom vám doporučili alespoň 7 dní, samozřejmě čím déle, tím lépe. Takže 14 dní i 3 týdny jsou naprosto parádní. Některé půjčovny mívají nastavené minimální délky pronájmu, nejčastěji to bývá kolem těch 7 dní. Takže když si zadáte karavan třeba jen na 3 dny, počítejte s tím, že k dispozici toho bude velmi málo, nebo taky vůbec nic.

Dejte si pozor, od ledna 2021 platí v Portugalsku nový zákon, díky kterému už nesmíte v obytném voze kempovat jen tak kdekoliv v divočině, ale pouze na předem určených místech.

Pronájem obytňáku se ale v Portugalsku vyplatí víc než shánění ubytování, která mohou být často vyprodaná a drahá. Takto máte navíc maximální volnost pohybu a nejste vázaní rezervovaným ubytováním.

A kdy do Portugalska vyrazit?

Hlavní sezóna a nejvyšší ceny jsou v Portugalsku v létě – tedy červenec a srpen.

Vedlejší sezóna, kdy je počasí stále dobré a ceny jsou nižší než v létě je na jaře a na podzim.

Nízká sezóna, kdy seženete obytňáky za nejlepší ceny je pak v zimě. Vyhněte se ale Vánocům a Novému roku. To bývají ceny vysoké a lidí hodně, protože jsou ve světě Vánoční prázdniny. V zimě také doporučujeme volit už trošku lepší obytňáky, které jsou vhodné na spaní za chladného počasí a mají alespoň nějak řešené topení.
Pokud vás toho o cestování obytňákem v Portugalsku zajímá více, určitě se podívejte na kartu destinace Portugalsko u nás na webu www.pronajmy-karavanu.cz/portugalsko, kde to máme popsané více do detailu.

Zkuste si karavany také cvičně vyhledat v našem vyhledávači, je to zadarmo a můžete si porovnat kdy to kolik stojí a podívat se, jaká auta se tam vůbec nabízí. Jen pozor, Portugalsko je mezi karavanisty jedna z nejoblíbenějších destinací vůbec a auta se tak rychle vyprodávají. Je tedy dobré začít tu rezervaci řešit s několikaměsíčním předstihem, klidně i půl roku a více. Především pokud chcete jet v hlavní sezóně.

No a to už je ode mě pro dnešek všechno. Pokud se vám video líbilo, dejte nám like a odběr. Nezapomeňte se také podívat na další videa z naší Travel Akademie. Máme tady spoustu rad a tipů na cestování nejen v obytných vozech. A hlavně se podívejte na náš webový srovnávač na pronájmy karavanů po celém světě GO2 CAMPER.

Je to jediný web svého druhu v České republice, je kompletně v češtině a platby probíhají v českých korunách.

Budeme se na vás těšit!
Go2 Camper – Karavany po celém světě!

Autor: Tomáš Machálek

Mohlo by se Vám líbit…