Tipy: Na co myslet při dovolené na Bali s dětmi?

Rovnou k věci – letíte s dětmi na Bali a netušíte, co s sebou zabalit?

Když jsme poprvé letěli na Bali se synem (6 měsíců), tak jsme měli kočárek, který pak zůstal po celou dobu ležet v koutě… Ani jsme ho nerozložili. Během 1,5 měsíce jsme se 7x stěhovali a tahali s sebou veškerý náklad… Byla to nejhorší dovolená, kterou jsme kdy podnikli.

Od té doby už pár let uběhlo, my se poučili, několikrát vrátili na Bali a získali cenné zkušenosti. Už víme, co s sebou vozit s dětmi a co ne. Snažíme se vejít vždy do 1 kufru a to už je nás celkem 5!

A hádejte co – letošní 2 měsíční pobyt na Bali byl ten nejlepší. Skvěle naplánovaný pobyt! Měli jsme s sebou tak akorát věcí a byli jsme naprosto spokojeni. Předcházelo tomu však 5 let, kdy jsme seznam, co s sebou a kam na Bali s dětmi vyrazit, ladili.

Chápeme, že tolik času nemáte. Proto jsme se rozhodli, že pro vás během pauzy COVID-19 připravíme užitečný seznam.

Hledáte pojištění na cestu? Cenově nejvýhodnější do celého světa, připojištění COVID a další možnosti? My vám poradíme!

Za ta léta, co s našimi dětmi na Bali létáme, jsme seznam „zbytných a nezbytných věcí” zcela zdokonalili a zdarma se o něj s Vámi podělíme.

Nestačí? Podívejte se do naší vyšperkované sekce nejčastějších dotazů, nebo nám napište/zavolejte a my rádi poradíme.

Přidejte se také do naší skupiny na FB, která sdružuje cestující rodiče s dětmi do exotiky!

S námi je plánování zábava, těšte se na další příspěvky. Vyřešíme vaše problémy za vás!

O Autorovi - Ada Tzoneva

Adě se cestování stalo osudovým již během studií na Univerzitě Karlově, kdy 2 roky žila a studovala v Brazílii a půl roku v Portugalsku. Svou zatím poslední velkou cestu podnikla po dokončení studií, kdy strávila několik měsíců v Indonésii, která ji naprosto očarovala.

Mohlo by se Vám líbit…