Video: Safari Tanzánie a relax na Zanzibaru

Safari, exotika v Tanzánii a relax na plážích Zanzibaru – vše v jednom – jak na to?

Specialista na exotiku - Tereza Vondrová

Tereza zajišťuje kompletní přípravu programů pro klienty, kteří se chystají navštívit nejen Zanzibar, ale i Austrálii, Nový Zéland a ostrovy Pacifiku. V australském Sydney pracovala a studovala tři roky a během této doby procestovala všechny tyto oblasti.

Patří mezi vaše cestovatelské sny zažít pravé africké safari? Relaxovat na plážích Zanzibaru? Poznat Tanzánii zblízka? Projíždět se jeepem savanou mezi stády zeber, žiraf a antilop? Ale přišlo Vám vždycky, že to je časově i finančně moc náročné a tak jste si o tom dál nechali jen zdát?

Tak pozor, safari v Tanzánii vůbec není tak nedostupné, jak se může zdát. Odpoledne v Praze nasednete do letadla Qatar Airways a po pohodlném letu s jedním přestupem v Doha vystoupíte druhý den ráno přímo pod Kilimanžárem, asi 2 hodin jízdy od nejlepšího národního parku Tanzánie, Serengeti.

Na safari Vám stačí tři dny a stihnete se podívat se také do tradiční masajské vesnice. Ale proč pospíchat zpátky. Jen hodinu letu je ostrov Zanzibar, který je nejenom známý jako ostrov koření, ale má také krásné pláže a vyplatí se tam strávit pár dní odpočinkem u moře.

Mohlo by se Vám líbit…