Video: USA v obytném voze – detailní ITINERÁŘ + interaktivní MAPA

Rádi byste procestovali USA v obytném voze?

Nevíte, jakou trasu  vybrat?

Zajímá vás více o cestování obytným vozem v USA? Podívejte se na naše rady a tipy, jak na USA v karavanu.

O Autorovi - Go2 Camper

Go2 Camper – první český srovnávač a online rezervační systém na pronájem obytných vozů po celém světě. 5 kontinentů, 33 zemí, 60 autopůjčoven, 513+ modelů. Kompletně v češtině!

Ahoj cestovatelé,

Rádi byste procestovali USA v obytném voze? Na našem webu Go2 Camper na adrese pronajmy-karavanu.cz si můžete porovnat nabídky obytných aut nejen v USA, ale po celém světě a rovnou si je rezervovat. Vše kompletně v češtině, s platbou v českých korunách a na český účet.

Nevíte, jakou trasu pro putování po USA vybrat?
Připravili jsme si pro Vás itinerář na trasu z Chicaga do San Francisca, po legendární silnici Route 66, přezdívaná také jako „matka všech silnic“.

Tato celkem 3 940 km dlouhá spojnice mezi východem a západem byla otevřena již v roce 1926 a vede přes tři časová pásma a osm států. Z začíná v Chicagu (Illinois) a vede přes Missouri, Kansas, Oklahomu, Texas, Nové Mexiko, Arizonu až do Kalifonie, kde v LA končí. Vy si ale dovolenou můžete protáhnout až do San Francisca!

Po cestě vás čekají westernová muzea, národní parky včetně slavného Grand Canyonu a ikonická města jako je třeba Las Vegas. Seznámíte se s indiánskou i westernovou kulturou, ke které patří indiánská puebla a projížďky v koňském sedle.

Kompletní itinerář spolu s interaktivní mapou najdete na našem webu GO2 CAMPER na adrese pronajmy-karavanu.cz. Je to jediný web svého druhu v České republice a funguje podobně jako Booking.com. Můžete si zde pronajmout obytný vůz ve více než 33 zemích světa od více než 60 autopůjčoven.

Budeme se na vás těšit.

Go2 Camper – Karavany po celém světě

Mohlo by se Vám líbit…