Tipy: Co všechno si s sebou zabalit do Vietnamu? | Travel Akademie

Tipy: Co všechno si s sebou zabalit do Vietnamu?

Letenky koupené, dovolená v práci zařízená a kytky zalije sousedka. Už jenom zabalit pár triček, ponožek, kartáček na zuby… Proč ale nemůžu zavřít kufr? Vždyť tam mám jen to nejnutnější! 

Při revizi uznáte, že ty paštiky a nakládačky asi budete muset nechat doma. Ale co s domácí slivovičkou? Bez ní se přece cesta neobejde 🙂 

Pro ty z vás, kdo se poznali a imrvére válčí před dovolenou s velkým množství věcí, který se prostě už do toho zavazadla nevejdou, jsme připravili následující…

Plánujete cesti do Vietnamu a nevíte, jak na to? Pro více výletů a zájezdů kontaktujte naši specialistku Alenu Lundovou. 

Co si vzít z domu a co je lepší koupit až na místě? Batoh nebo kufr? Odpovědi najdete na našem webu.  

CO NECHAT DOMA aneb BEZCELNÍ LIMITY:

Elektroniku, valuty nad 7 000 USD, cenné kovy, drahokamy a videokazety je nutné deklarovat v celním prohlášení. Zákaz dovozu se vztahuje na zbraně a munice, výbušniny, petardy, pornografické a “politicky závadné” materiály, cigarety nad povolený limit, starožitnosti, drogy a toxické materiály.

A ČEHO DOVÉZT “TAK AKORÁT”:

2 l lihovin či vína, 3 l piva, 400 ks cigaret, 100 ks doutníků, 500 g tabáku, 5 kg čaje, 3 kg kávy a osobní šperky. Celková hodnota těchto předmětů by pak neměla přesáhnout 300 USD. Pozn. překl.: počítáno na jednu osobu starší 16 let.

 
~ A na závěr pro vás máme BONUS ~

O Autorovi - Alena Lundová

Alena studovala v Austrálii, procestovala Nový Zéland, žila v Kanadě a na kole projela Japonsko, Střední a Jižní Ameriku. Vietnam si oblíbila pro skvělé jídlo, pestrou přírodou, etnické menšiny a odlišné životní hodnoty místních.

Mohlo by se Vám líbit…