Tipy: Je na Novém Zélandu opravdu tak draho, jak se říká?

Ano, Nový Zéland je drahý!
 
Nový Zéland je jedna z nejdražších zemí světa.
 
Ale nezoufejte! Poradíme Vám, jak na to, abyste si nemuseli vybrat vaše stavební spoření.

  1. Jestli vás zajímá, kolik na Novém Zélandu utratíte, zde máte jako dárek zdarma: 

Chcete si půjčit karavan/obytný vůz, ale nevíte jak na to? Porovnejte karavany po celém světě zdarma, snadno a rychle. To vše ve 33 zemích od 60 společností. Více info na pronájmy karavanů.

  1. Pokud nechcete zruinovat rodinný rozpočet, podívejte se na několik tipů v článku od našeho specialisty na Nový Zéland, Tomáše Froda Machálka.

Pokud byste se chtěli dozvědět ještě více, podívejte se na náš web do sekce Ceny a nálady na Novém Zélandu.  Zde se nákladům podrobně věnuje NZ guru, Martin Slíva. 

 

Rada závěrem: Když vám prasátko od babičky zrovna nechrastí, nezoufejte a jeďte na Zéland i tak! Týká se hlavně karavanistů a pronájmů aut.

Sám jsem vyzkoušel low-cost cestování až na dřeň se slavnou kombinací tousťák + tuňák a byla to má nejlepší cesta v životě. Sice jsem přibral 10 kilo, ale ušetřil majlant a stálo to za to!

O Autorovi - Tomáš Machálek

Na Novém Zélandu Tomáš strávil rok svého života a procestoval ho křížem krážem. Jeho srdce si získala zejména oblast Central Otago díky jedinečné krajině a nádherným vinicím. Miluje trilogii Pán prstenů.

Mohlo by se Vám líbit…