Video: NORSKO v obytném voze – detailní ITINERÁŘ + interaktivní MAPA

Rádi byste procestovali NORSKO v obytném voze?

Nevíte, jakou trasu  vybrat?

Zajímá vás více o cestování obytným vozem v NORSKU? Podívejte se na naše rady a tipy, jak na Norsko v karavanu.

O Autorovi - Go2 Camper

Go2 Camper – první český srovnávač a online rezervační systém na pronájem obytných vozů po celém světě. 5 kontinentů, 33 zemí, 60 autopůjčoven, 513+ modelů. Kompletně v češtině!

 

Ahoj cestovatelé,

Rádi byste procestovali Norsko v obytném voze? Na našem webu Go2 Camper na adrese pronajmy-karavanu.cz si můžete porovnat nabídky obytných aut nejen v Norsku, ale po celém světě a rovnou si je i rezervovat. Vše kompletně v češtině, s platbou v českých korunách a na český účet.

Nevíte, jakou trasu pro putování po Norsku vybrat?
Připravili jsme si pro vás itinerář na 16 denní okruh začínající v Hlavním městě Norska, Oslu.

Trasa vede přes historické památky, divoké fjordy a přímořská města. Tento rozmanitý program je tak vhodný pro všechny, děti i dospělé. Trasa z hlavního města Oslo pokračuje přes přímořské město Kristiansand, směrem ke Stavangeru, kde se nachází zábavní muzea, historické památky i zelená norská příroda a jezera.

Asi hodinu a půl od Stavangeru vás čeká Lysefjord, jeden z nejkrásnějších Fjordů v Norsku. Okolí je vhodné pro výlety do přírody třeba na známý Pulpit Rock nebo Vodopád Månafossen.

Trasa pokračuje severně k malé vesnici Odda, která je výchozím bodem pro spoustu výletů, třeba na horu Trolltungu, ledovec Buerbreen nebo k moři do Rosenadalu.

Přes malebné městečko Bergen a Fjord Geiranger trasa směřuje zpátky do Osla, kde okruh končí.

Kompletní itinerář spolu s interaktivní mapou najdete na našem webu GO2 CAMPER na adrese pronajmy-karavanu.cz. Je to jediný web svého druhu v České republice a funguje podobně jako Booking.com. Můžete si zde pronajmout obytný vůz ve více než 33 zemích světa od více než 60 autopůjčoven.

Budeme se na vás těšit.

Go2 Camper – Karavany po celém světě

Mohlo by se Vám líbit…