Tipy: Jak je to s placením a penězi v Japonsku?

Řešíte, jak a čím v Japonsku zaplatíte za nudle nebo manga časopisy? Myslíte si, že to půjde jednoduše – jenom “píp” kartou jako v Česku…?

 Japonsko je moderní země plná technologií. Tam mi přece musí stačit platební karta. A ejhle – ono to je přesně naopak! Nekoupíte vstupenku, neprojedete se metrem, jo a ten ručně dělaný hrníček na čaj Vám japonská babi taky neprodá. Ještěže že aspoň ty záchody jsou všude zadarmo … a s toaleťákem!

~ Roky otestované tipy ~

Plánujete cestu do Japonska a nevíte, jak na to? Pro více výletů a zájezdů kontaktujte naši specialistku Petru Lasovskou.

Dozvíte se mimo jiného:

  • jak je to s hotovostí a kartami v Japonsku
  • které bankomaty se domluví s Vaší kartou
  • má cenu vláčet i jiné měny?
  • jak si usnadnit placení i cestování
  • je Japonsko opravdu tak drahé aneb je stovka na pivo málo…?
  • kde se dá ušetřit a další tipy pro lowcost Japonsko

Jako BONUS tady máme něco, co jinde nenajdete! ~

Koukněte také na náš web a na to jak je to vlastně s cenami v Japonsku.

Ocitnout se totiž bez peněz a bez možnosti vybrat z ATM Vám garantuje nejednu nepříjemnou situaci. Tak ať si to suši pak nemusíte odpracovat.

O Autorovi - Petra Lasovská

Pro Petru vše začalo dobrovolnickou stáží v Peru, kde ji učarovala místní kultura a lidé. Zjistit více o jiných zemích se vydala po Evropě, Americe, Indonésii, Vietnamu a nakonec rok žila na Novém Zélandu a studovala v Japonsku.

Mohlo by se Vám líbit…

Video: Jak letět do Japonska?

Video: Jak letět do Japonska?

Řešíte letenky do Japonska? Máte pocit, že cesta je dlouhá, drahá a únavná? Hledáte způsob, jak to vyřešit? Více zjistíte v našem videu.