Video: TOP 6 resortů na Zanzibaru, které musíte vyzkoušet

Chystáte se na Zanzibar a hledáte vhodné resorty?

Které resorty na Zanzibaru stojí za to? Kde jsou kvalitní služby, All Inclusive, oceán bez odlivů a koupání vhodné pro děti? Luxusní, ECO i budget hotely!

Specialista na exotiku - Tereza Vondrová

Tereza zajišťuje kompletní přípravu programů pro klienty, kteří se chystají navštívit nejen Zanzibar, ale i Austrálii, Nový Zéland a ostrovy Pacifiku. V australském Sydney pracovala a studovala tři roky a během této doby procestovala všechny tyto oblasti.

Ahoj cestovatelé,

dneska tu pro vás mám super video s tipy na 6 top hotelů na Zanzibaru. Vybrali jsme přesně ty, co stojí za to. 

Nejdřív si pojďme říct něco o oblíbeném severu, kde nejsou výrazné  odlivy a na plážích Kendwa nebo Nungwi se vykoupete v moři po  celý den. Sever je turisticky hodně navštěvovaný a  rušnější než zbytek ostrova.

První náš tip je Royal Zanzibar Beach Resort. 

Tento 5* resort leží přímo na na pláži Nungwi. Nabízí pokoje v třípatrových  budovách v tradičním africkém stylu umístěných v krásné zahradě  kousek od pláže. Pokoje v druhém a třetím patře mají výhled na moře, přízemí  a první patro pak do zahrady.  Hotel nabízí pouze  stravování formou  all inclusive   a díky příznivé ceně je u našich klientů  velmi oblíbený. Pobyt na 7 nocí pořídíte  včetně letenky od 45 tis. Kč na os.

Gold Zanzibar Beach House and Spa je menší  5* resort ležící hned na sousední pláži Kendwa. Kromě standardních pokojů  v jednopatrových budovách, se můžete ubytovat také ve vilách umístěných buď přímo na pláži, nebo v tropické zahradě. Tyto vily ubytují ve dvou ložnicích pohodlně 4 osoby  a jsou tak oblíbené u rodin s dětmi. Pobyt na 7 nocí s polopenzí včetně letenky pořídíte od 49 tis. na os.

Pokud hledáte luxus a soukromí na severních plážích Zanzibaru,  potom doporučujeme 5*  luxusní butikový  resort  Zuri Zanzibar. Zapomeňte na klasické hotelové pokoje. V Zuri najdete jen samostatně stojící bungalovy a vily umístěné v rozlehlé tropické zahradě, jen kousek od pláže. Připomínám, Zuri leží na severu, tedy žádný velký odliv a v moři se lze koupat po celý den. Najdete zde dokonalé soukromí a skvělý servis.  Nutno také zdůraznit, že Zuri Zanzibar má českého majitele a na recepci se tedy domluvíte také česky.  Zájezd na 7 nocí s polopenzí včetně letenky  pořídíte od 69  tis.kč  na os

Teď se přesuneme do výrazně  klidnějších lokalit na východě a jihovýchodě, kde jsou sice výrazné  odlivy, během nichž se v moři většinou  nedá koupat, ale v tomto čase můžete podnikat spoustu jiných věcí,  osvěžit se  v bazénu, jet na výlet lodí se šnorchlováním,  projít se po pláži a sbírat lasturky, zajít na masáž a nebo vyrazit na průzkum okolí na kole nebo na scooteru. 

Tulia Zanzibar  je druhým luxusním 5* hotelem s českým managementem a na recepci se tak opět domluvíte česky. Tulia je malý butikový hotel, se skvělou atmosférou a dokonalým servisem. Najdete zde pouze bungalovy nebo vily umístěné v zahradě nebo přímo u pláže. Celkem jich je jen 16 a tak  má každý host dostatek soukromí.  Na své si přijde jak pár hledající romantickou dovolenou, tak rodiny s dětmi.  Hotel praktikuje  stravování formou All Inclusive a pobyt na 7 nocí s all inclusive se pohybuje zhruba od 80  000 Kč  / osobu  včetně letenky.

Neptune Pwani Beach resort and Spa  je naším druhým typem pro skvělý 5* resort na východním pobřeží, kde si užijete pobyt v klidu a soukromí. Hotel nabízí jak pokoje v dvoupatrových budovách tak soukromé bungalovy v bezprostřední blízkosti pláže. Terasa s minimálně částečným výhledem na moře je samozřejmostí u všech pokojů.  Čtyři  restaurace  slibují gurmánské zážitky a novinka je posilovna s výhledem na oceán pro všechny, kteří i během pobytu potřebují aktivně trénovat. Za zájezd  s polopenzí zaplatíte  od 40 tis. Kč za os. včetně letenky. 

Preferujete  klid a  soukromí malého resortu , ale nevyžadujete  nebo si nemůžete dovolit luxusní 5 *   Potom je právě  pro vás  4* Zanzibar Magic Boutique Hotel , který je schovaný na  východním pobřeží na pláži Matemwe. Tento sympatický eco friendly resort má jen 19 pokojů postavených v tradičním stylu z místních materiálů – dřeva a palmového listí.  Na výběr jsou jak pokoje v malých 1 patrových budovách,  tak bungalovy.  Všechny pokoje mají terasu a výhled na moře.  Pobyt s polopenzí  na 7  nocí stojí od 35 tis. Kč / osobu , včetně letenky. 

Tak co? Vybrali jste si?  Neváhejte a ozvěte se nám , kontakt najdete dole pod videem. 

Chcete více informací o cestě na Zanzibar nebo do dalších zemí v exotice? Sledujte náš youtube kanál a začněte nás odebírat. 

Přidejte se k nám také na facebooku a instagramu. Odkazy najdete také pod videem. 

Tak ahoj

Mohlo by se Vám líbit…