Tipy: Srí Lanka a Maledivy – Kombi dovolená | Travel Akademie

Tipy: Srí Lanka a Maledivy – Kombi dovolená

Máme tu pro Vás opravdovou perlu mezi našimi radami a tipy.

Také chcete stihnout více destinací během jedné dovolené? Nejjednodušší, co můžete udělat, je, přidat ke Srí Lance další zemi, která je co by kamenem dohodil a ještě je to místo, kam se každý chce podívat.

Mluvíme o Maledivách. Krásné bílé pláže, vilky přímo na pláži, tyrkysově modrá voda a barevné rybičky – tak to chce jednou v životě zažít každý.

Jaké výhody má spojení poznávačky na Srí Lance s koupačkou na Maledivách se dozvíte v tomto článku…

Hledáte pojištění na cestu? Cenově nejvýhodnější do celého světa, připojištění COVID a další možnosti? My vám poradíme!

Paní Kadrnožková si myslela, že se na Maledivy nikdy nedostane, ale byl to její velký sen. No a jak si ho splnila? Přidala si k zájezdu na Srí Lanku 15 tisíc Kč a místo válečky na pláži na Srí Lance si užila šnorchlování a bílé pláže na Maledivách.

Další možnou a velice oblíbenou kombinací je Indie a Srí Lanka. Vše se dá zvládnout za dva týdny. A kdo by nechtěl vidět ten magický Taj Mahal!

Jestli nespěcháte domů, co si prodloužit přestup na cestě zpátky a vidět jednu z asijských metropolí, jako je Dubaj, Abú Dhabí nebo Doha?

Stačí na jeden nebo dva dny, zažít luxus s trochou exotiky. Snad každý chce vidět nejvyšší budovu světa – Burj Khalifu, nebo si projít pravý arabský trh. Další informace k Dubaji jsou tady…

A jestli tolik času už nemáte, využijte 7 hodinovou čekačku na přestupu v Dubaji k prohlídce krásně osvětlené noční Dubaje. Let Emirates z Malediv stejně lépe nenavazuje, takže spojíte nutné s užitečným.

Na našem webu pak pro vás máme ještě malé shrnutí na závěr s důvody, proč je dobré spojit Maledivy se Srí Lankou během jedné dovolené.

O Autorovi - Věra Kusá

Věrka žije střídavě v Čechách a na Srí Lance, kam se poprvé dostala jako turista a začala se zabývat místní kulturou. Ve volném čase cestuje, poslouchá hudbu a jezdí na lyžích.

Mohlo by se Vám líbit…